Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://localhost:8080/xmlui/handle/100/1295
Título: | Los insectos como fuente de alimento: análisis del contenido en proteína y grasa de 100 especies |
Autores: | Lizhang, Wen Montesinos, J. L. Viejo Dinghong, Yi |
Palavras-chave: | Entomology Insecta Coleoptera Orthoptera Food source Edible insects Protein Fat |
Data: | 2008 |
Resumo: | This work analyses published data on the content of protein and fat of about 100 species of edible insects from seven different orders. The results showed that in all insect species analysed protein content is higher than fat. On average, insect protein c |
URI: | http://dspace.cm-funchal.pt:8080/jspui/handle/100/1295 |
ISSN: | 0870-3876 |
Aparece nas colecções: | Boletim do Museu Municipal do Funchal |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|
Bolmmf_s14_2008_pp055-070.pdf | 555.19 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.